Loading...

Ullsheim Grendehytte

89 m2
7 sengeplasser
2 bad

Hytta er på 89 m2 fordelt på to etasjer. Første etasje har stort inngangsparti med garderobe, 2 soverom, stort bad og badstue samt teknisk rom med bl.a. vaskemaskin og tørketrommel. Inngangspartiet er innredet også til TV-stue med tilgang til alle kanaler. I annen etasje er det stue med peis og integrert kjøkken, samt dobbelt soverom og bad og med utgang fra stuen til solrikt vestvendt og møblert terrasse med flott utsikt over Øyangen og Slettefjell og mot Jotunheimen i nord-vest.

Grendehytta ligger sentralt til på Beitostølen i det nye grendehytteområdet som ble ferdigstilt i 2017. Hytta er moderne, velutstyrt og av høy standard i norsk tradisjonell byggestil. Den har funksjonell rominndeling og med peis, røsta tak i laft og endevegger og gir en trivelig hytteatmosfære. Hyttas 3 soverom har sengeplasser til 7 personer. Soverom 1 i første etasje har stor dobbeltseng, mens soverom 2 (også i første etasje) har familiekøye med dobbeltseng 150 x 200 cm og overkøye. Soverommet i annen etasje har stor dobbeltseng. Oppvarmet og flott flislagte gulv på begge bad. Vannbåren gulvvarme i alle rom bidrar til jevn og god temperatur. Romslig spisebord i stuen innbyr til gode, lange måltider med hyggelige samtaler.
Uparkering til 2-3 biler.

Velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, komfyrtopp og stekoven, kjøleskap med fryseboks, kaffemaskin og alt annet nødvendig utstyr. Hytta har TV, radio og trådløst internett. Ikke kjæledyr og ikke røyking.

Book Ullsheim Grendehytte

Fasiliteter

Wifi
Hund tillatt
Parkering
Ikke røyking

Kjøleskap
Fryseboks
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Tørketrommel

TV
Peis
Balkong/Terrasse

Badstue

Avstander

Alpint:1500 m
Langrenn:800 m
Sentrum:1400 m
Matbutikk:1400 m
Spisested:1400 m

Bilder

Klikk på et bilde for å se alle bildene.

Veibeskrivelse

Følg FV 51 til Beitostølen sentrum. Ved Spar, ta til venstre i krysset og følg Beitostølsvegen ca. 1.000 m. På høyre side ser du et felt med grendehytter. Sving til høyre inn Bjødnstølsvegen, og høyre igjen første vei (Størrtjednvegen). Deretter til venstre første vei (fortsatt Størrtjednvegen). Hytta ligger tredje innerst på hytterekka på høyre side. Ullsheim Grendehytte har adresse Størrtjednvegen 16 (merket «16» på hyttevegg).

GPS: 61.2438371 (Lat), 8.8870789 (Lon)