Loading...

Personvern

På vår hjemmeside, tilgjengelig fra www.beitostolen-booking.no, er en av våre hovedprioriteter privatlivet til våre besøkende. Dette dokumentet for personvern inneholder de typer av informasjon som samles inn og registreres av nettstedet vårt, og hvordan vi bruker informasjonen.

Hvis du har flere spørsmål eller trenger mer informasjon om vår personvernpolicy, ta kontakt med oss på e-post: booking@beitostolen-booking.no

Loggfiler

Vår nettside følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsteder. Alle hosting-selskaper gjør dette, og er en del av hosting-tjenesters analyse. Informasjonen som samles inn av loggfiler, inkluderer IP-adresser, nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), dato og klokkeslett, henvisning/utgangssider og eventuelt antall klikk. Loggfilene er ikke knyttet til informasjon som er personlig identifiserbar. Formålet med informasjonen, er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelse på nettstedet og samle demografisk informasjon.

Cookies and Web Beacons

Som et hvert annet nettsted bruker nettstedet vårt "cookies". Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon, inkludert besøkernes preferanser, og de sidene på nettstedet som besøkende besøkte. Informasjonen brukes til å optimalisere brukerens opplevelse ved å tilpasse innholdet på nettsidene basert på besøkerens nettlesertype og/eller annen informasjon.

Tredjeparts personvernregler

Vårt nettsteds personvernregler gjelder ikke for andre annonsører eller nettsteder. Derfor anbefaler vi deg å konsultere de respektive personvernregler for disse tredjepartsannonsørene for mer detaljert informasjon. Det kan inkludere deres praksis og instruksjoner om hvordan du kan melde deg av bestemte alternativer. 

Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler gjennom dine individuelle nettleservalg. Hvis du vil vite mer detaljert informasjon om informasjonskapselbehandling for bestemte nettlesere, kan de bli funnet på nettleserens respektive nettsteder.

Barns informasjon

En annen del av vår prioritering er å legge til beskyttelse for barn når de bruker internett. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å observere, delta i og/eller overvåke og veilede sine barns onlineaktivitet.

Vår nettside samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon for barn under 13 år. Hvis du tror at barnet ditt har gitt denne typen informasjon på vår nettside, anbefaler vi at du kontakter oss umiddelbart, og vi vil gjøre vårt beste for å raskt fjern slik informasjon fra våre poster.

Gjelder kun personvernregler online

Disse personvernreglene gjelder kun for våre online aktiviteter. De gjelder for besøkende på nettstedet vårt, og er laget med hensyn til informasjon de besøkende delte og/eller samlet inn på vår nettside. Denne policyen gjelder ikke for informasjon som er samlet inn frakoblet eller via andre kanaler, kun for dette nettstedet.

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du til våre personvernregler og godtar våre vilkår.