Loading...

Beitostølen

ligger i naturskjønne omgivelser ved inngangen til Jotunheimen på ca. 900 m.o.h., kun 3 timers kjøretur fra Oslo. Beitostølen er det perfekte utgangspunkt for en rekke aktiviteter hele året og de fleste aktiviteter ligger innenfor en radius av 800 meter. Ikke uten grunn sies det derfor at Beitostølen er Norges mest kompakte fjelldestinasjon. Beitostølen er kjent for sine fire fengende årstider. Her er alt lagt til rette for å gi deg, familien og venner flotte friluftsopplevelser gjennom hele året.

Den intime atmosfæren på Beitostølen og nærheten mellom skiløyper, alpinanlegg, forretninger og bosteder gjør destinasjonen til et favorittsted for folk i alle aldre!

Vinterstid er det et stort tilbud av preparerte høystandard langrennløyper rundt Beitostølen og videre opp på fjellet. Om våren kan man forlenge skisesongen, da det også er langrennløyper på Valdresflya. For den alpininteresserte familie kan man velge mellom to alpinanlegg i nærområdet, som begge har snøkanoner som sikrer gode forhold og en lang alpinsesong.

Beitostølens beliggenhet ved foten av Jotunheimen gir et hav av muligheter for sommerlige friluftsopplevelser og tilhørende aktiviteter - fotturer, juvvandring, rafting, klatring, høydebane, fisking og sykling er bare et utvalg av alt en kan oppleve.

Besseggen som en av de vakreste fjellturen her til lands ligger bare en kort biltur i fra Beitostølen. I tillegg er Bitihorn og en rekke andre 2000-meterstopper innen rekkevidde. Både Bygdin, Vinstervatnet, Øyangen, Gjende og flere mindre fjellvann byr på gode muligheter for padling med kano, kajakk og fisketurer. Man gå på rulleski i egen løype på Stadion.

Høsten byr på friske fjellturer i vakkert og fargerikt høstlandskap, og mange muligheter for bærplukking.

Beitostølen byr ikke bare på flotte naturopplevelser og et bredt aktivitetstilbud, men her finnes også et godt utvalg av dagligvareforretninger, sportsforretninger, interiør- og klesforretninger, bank, vinmonopol, flere gode restauranter og serveringssteder m.m.