Loading...

Tinden Grendehytte

89 m2
8 - 10 sengeplasser
2 bad

Hytta er over to etasjer, der første etasje inneholder stort inngangsparti med garderobe, 2 soverom, 1 bad, badstue og et teknisk rom. I andre etasje er det stue, kjøkken, soverom og 1 bad.

Tinden Grendehytte ligger sentralt på Beitostølen i det nye Grendehytte-området. Hytta er på 89 m2 , er moderne, velutstyrt og av høy kvalitet. Hytta har en funksjonell rominndeling og peis, røsta tak og laft i endevegger gir trivelig hytte atmosfære. Hytta har tre soverom med til sammen 8 sengeplasser.  Soverom 1 og soverom 2 (i første etasje) har familiekøyer (dobbeltseng (150x200 cm) og køye (90x200 cm). Soverom 3 i andre etasje har stor, god dobbeltseng (180x200 cm). I tillegg er det en sovesofa i inngangspartiet med 2 ekstra sengeplasser. Oppvarmet og flott flislagt gulv på begge bad. Vannbåren varme i alle rom bidrar til jevn og god temperatur. Stort, romslig spisebord innbyr til gode, lange måltider og hyggelige samtaler. Nydelig utsikt over Øyangen og Slettefjell. Hytta har en deilig solrik veranda med utemøbler, og carport med plass til 2 biler.

Velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap med fryseboks, kaffemaskin, soda stream og alt annet nødvendig utstyr.

Hytta har stor TV, trådløst internett vaskemaskin og gode tørkemuligheter ved at det er både tørkestativ og oppheng for tørk i taket i teknisk rom.

Book Tinden Grendehytte

Fasiliteter

Wifi
Parkering
Ikke røyking

Kjøleskap
Fryseboks
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin

TV
Peis
Balkong/Terrasse

Badstue

Avstander

Alpint:1 500 m
Langrenn:800 m
Sentrum:1 400 m
Matbutikk:1 400 m
Spisested:1 400 m

Bilder

Klikk på et bilde for å se alle bildene.

Veibeskrivelse

Følg FV 51 til Beitostølen sentrum. Ved Spar, ta til venstre i krysset og følg Beitostølsvegen ca. 1000 m. På høyre side ser du et felt med grendehytter. Sving til høyre inn Bjødnstølsvegen, og høyre igjen første vei (Størrtjednvegen). Deretter til venstre første vei (fortsatt Størrtjednvegen). Hytta ligger som nummer tre på høyre side. Tinden Grendehytte har adresse Størrtjednvegen 12.

GPS: 61.2438389 (Lat), 8.8875794 (Lon)