Storhytta


24 personer


8 soverom


4 bad


292 m2


Tillatt


Wifi gratis

Stor og samtidig intim hytte på 292 m2. Hytta passer fint for venner, private sammenkomster og forretningsreiser.

Hytta ligger nær sentrum og er ekstremt velutstyrt med utendørs jacuzzi (koster 2950, - ekstra) og innendørs jacuzzi. Den er over 2 etasjer og har en stor terrasse. på 45 m2. Det er 8 soverom med totalt 24 sengeplasser. Soverommene er fordelt over 2 etasjer. 4 bad (to i hver etasje). Ett av badene i første etasje har badstue og boblebad. Hytta er populær hele året rundt.

Det er også en Jacuzzi (koster 2950, - ekstra) utendørs der du kan nyte et deilig bad i frisk fjell-luft.

Godt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, kjøleskap / fryser og komfyr. Norske kvalitetsmøbler i bondestil på soverom, kjøkken og i spisestue. En stor naturpeis i stuen.

Det er TV både oppe og nede. En i stuen oppe, og en i underetasjen i forbindelse med konferanserommet.

WIFI og trådløst internett (inkludert i prisen) over hele hytteområdet.

I underetasjen er det et konferanserom. Konferanserommet har et kjøkken med kjøleskap og oppvaskmaskin. Det er en sittegruppe og en peis i forbindelse med konferansefasilitetene. Hvis det er et ønske om cataering, ta kontakt med oss på 61 34 01 00.

Kort avstand til bakker og alpinanlegg.

Klikk for å booke storhytta

Veibeskrivelse til Storhytta

Følg RV 51 mot Beitostølen. Ta til høyre ca. 700 m før sentrum (Kiwi). Kjør opp bakken ca. 300 m. Når du kommer til krysset følger du veien som går svakt til venstre. Storhytta er tredje hytte på venstre side (har skilt).

Se veibeskrivelse - kart

Se veibeskrivelse - video